top of page
Cristina Danneels

Cristina Danneels (1982): 'Schrijven is een uitlaatklep om mijn opgekropte energie kwijt te raken. Ik schrijf erotische verhalen, dus geen porno. Ik schrijf ook vaak in de ik-vorm. Dit om dichter bij de lezer te komen. Het is dus niet per definitie zo dat de 'ik' in mijn verhalen, ook daadwerkelijk ikzelf ben. Hoewel... zeg nooit, nooit. :)'

Het strand

Cristina Danneels

gastblog

4 oktober 2016

"Hoi, rustig hè?" Ik kijk op en zie een mooie vrouw van een jaartje of 40, met een verdomd lekker figuurtje. Tot zojuist lag ik helemaal alleen op 'mijn' strandje, heerlijk naakt te zonnen. "Goedemiddag", reageer ik. "Ja, het is heel rustig. Jij bent de eerste die ik zie." De vrouw pakt haar handdoek uit haar tas en warempel, van de 150 meter strand die vrij is, gaat ze precies naast mij liggen.

 

Zonder iets te zeggen begint ze zich uit te kleden, tot ze naakt naast mij staat. Ze heeft haar vagina glad geschoren en ik zie een piercing in haar klit zitten. "Je mag je weleens insmeren, anders verbrand je nog", zegt ze, terwijl ze de fles zonnebrand al gereed heeft. Voordat ik kan reageren, hoor ik de fles al opengaan, en voel ik haar handen op mijn rug. Ik laat haar maar begaan, ook al omdat het stiekem best lekker voelt. "Zal ik de voorkant ook even doen?", vraagt ze lief. En haar handen belanden al op mijn schouders, waarna ze traag lager gaan. Ik schrik als ik ze op mijn borsten voel, hoewel mijn harde tepels er anders over denken. Ze knijpt er even speels in en gaat dan naar beneden, tot op mijn dijen, waarna ze, bijna teder, mijn benen spreidt. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, begint ze nu met het insmeren van mijn schaamstreek. Ze merkt op dat ik ook glad geschoren ben, en gaat dan anders zitten, met haar benen wijd open.

 

Ik kijk nu recht tegen haar gladde kut aan en vraag haar of dat niet irritant is, zo'n piercing. Als antwoord pakt ze mijn hand vast, en voor ik het weet heb ik een kutpiercing tussen mijn vingers, en maakt ze wrijvende bewegingen met haar kut op mijn hand. Ze pakt twee van mijn vingers en duwt ze bij zichzelf naar binnen. Ze voelt heet en nat, en wrijft met haar klit over mijn hand, terwijl mijn vingers in haar zitten. Terwijl ze steeds harder gaat hijgen, bedenk ik me dat ik hier een wildvreemde vrouw zit te vingeren. Steeds sneller gaat ze over mijn hand, terwijl ze zichzelf vingerneukt met mijn vingers. Ik voel haar kut verstrakken, als ze ineens mijn vingers uit haar kut trekt. "Ik ga even plassen", zegt ze. Ze staat op, trekt haar kleding aan, en loopt richting de toiletten.

 

Na vijftien minuten besef ik dat ze niet meer terugkomt, dat zij met haar handen over mijn naakte lichaam is gegaan en dat ik met mijn vingers in haar kut zat. Terwijl ik alles nog eens de revue laat passeren, gaat mijn hand langzaam over mijn naakte lichaam naar beneden. Ik denk nog steeds aan de gladde natte kut van deze mysterieuze vrouw, terwijl ik zachtjes over mijn klitje wrijf.

bottom of page