top of page
Prins uit een sprookje
Prins uit een sprookje

verhaal

28 oktober 2016

Hij is er! Ik ben blij dat ik er goed uitzie vandaag. Het heeft me enkele uren gekost, maar het resultaat mag er wezen. Ik ben vanmiddag begonnen met een uitgebreid bad. Daarna heb ik me helemaal onthaard. Hij zou immers kunnen komen. En je weet maar nooit hoe dat eindigt. Vervolgens heb ik zeker een uur voor de spiegel al mijn jurkjes gepast. Ik koos uiteindelijk voor dit blauwe met mijn grijze pumps. Deze combinatie staat me elegant en het blauw haalt mijn ogen zo mooi op. Het kant maakt de jurk bovendien sexy.

                Hij knikt naar me. Ik glimlach, maar vervolg geanimeerd mijn gesprek. Ik moet natuurlijk niet de indruk wekken dat ik alleen maar voor hem ben gekomen. Ik ben druk en gezellig. Om dat te benadrukken lach ik enthousiast. Vanuit mijn ooghoeken volg ik hem uiteraard, maar het moet niet opvallen. Ik ben namelijk absoluut niet wanhopig. Maar dat ziet hij ook wel.

 

Zijn hand drukt krachtig op mijn rug. Niet zo laag dat hij het idee geeft alleen maar uit te zijn op seks. En ook niet zo hoog dat hij suggereert me als een vage kennis te zien. Ik draai mijn hoofd naar hem om en glimlach.

‘Een goedenavond.’ Zijn stem klinkt vastberaden.

'Hoi.’ De mijne trilt.

Ik vergeet het gesprek dat ik voerde. Ik zie alleen nog maar hem. Ik weet niet wat hij met me doet, maar ik ben opeens verlegen en onzeker. Terwijl ik daar normaal toch nooit last van heb.

 

Hij trekt me naar zich toe en geeft me drie zoenen.
‘Kom, we gaan even zitten.’
Met een arrogante vanzelfsprekendheid neemt hij me mee naar een tafel. Galant geeft hij mij een vrije barkruk. Ik neem plaats en leg mijn ene been over het andere. Mijn rechterhand rust op mijn bovenste been. Zijn ogen gaan naar mijn ring.
‘Prachtig’, zegt hij.
‘Dank je. Geoxideerd sterling zilver.’
‘Laat eens kijken.’ Hij pakt mijn hand vast en brengt hem naar zijn gezicht als een prins uit een sprookje.
Het ruwe materiaal van mijn ring blijft hangen in mijn panty en er springt een ladder in van onder tot boven. Vanaf nu ben ik dus voor hem de vrouw met de kapotte panty.

bottom of page