top of page
Strafbaar
Strafbaar

verhaal

21 oktober 2016

Jaloers luister ik naar jouw regelmatige ademhaling. Ik probeer weer te gaan slapen, maar het lukt niet. Jij slaapt altijd. Wat er ook aan de hand is. Nou ja, ik weet natuurlijk wel methodes om jou uit je slaap te halen. Maar jij moet morgen vroeg op.

                Ik draai me op mijn andere zij. Alles schiet weer door mijn hoofd. Niet doen. Niet malen. Maar wat ik ook tegen mezelf zeg, het werkt niet. Het grote piekeren is begonnen. Het is net een sneeuwbal die van een berg afrolt. Het begint klein, maar neemt daarna immense proporties aan.

 

Ach, je bekijkt het ook maar. Ik draai naar jou toe en vlij me tegen je aan. We liggen lepeltje-lepeltje. Mijn naakte borsten tegen jouw blote rug. Ik wrijf met mijn tieten van links naar rechts. Jij slaapt gewoon verder. Er is dus zwaarder geschut nodig. Met mijn hand ga ik over jouw zij heen. Via je buik omlaag. Ik vind jouw pik. Die slaapt ook. Ik pak hem vast. Jij slaapt nog steeds. Soms haat ik je. 

                Wacht maar. Ik gooi het dekbed opzij en kruip naar beneden. Ik neem je piemel in mijn mond. Die is inmiddels wel wakker. Terwijl mijn hand met je ballen speelt, pijp ik je. Je kreunt. Natuurlijk vind je het lekker. Ik stop mijn middelvinger even naast je lul in mijn mond. Met mijn natte vinger ga ik tussen je billen door. Op weg naar je kontgaatje. Ik duw mijn vinger naar binnen, terwijl mijn mond je pik blijft verwennen.

                Eerst voel ik wat weerstand, maar dan ontspannen je spieren zich. Mijn vinger zoekt dat ene sponsachtige plekje. Ik masseer het zachtjes. Je penis is nu keihard in mijn mond. Hij duwt achter in mijn keel. Het speeksel loopt uit mijn mond langs jouw pik naar beneden. Dan voel ik de spieren in je kont verkrampen en weer loslaten. Zo geil... Ik vraag me af of ik strafbaar ben voor deze nachtelijke verkrachting.

bottom of page