top of page
Twee vrouwen
Twee vrouwen

verhaal

23 september 2016

Hij had niet verwacht dat hij hier nog eens zou komen. Zeker niet na het feest van afgelopen weekend. Het was gezellig. Al zijn vrienden en familie waren er en die van zijn vriendin ook. Het klikte goed tussen haar kant en de zijne. Ze past perfect in het plaatje. In alle opzichten. Mooie vrouw, goede baan en bloedgeil natuurlijk. Althans, dat was ze. Ze was overal voor in. Wilde alles proberen. Wat een man zich maar wensen kan. Nu ze samenwonen, lijkt ze echter wel opgedroogd. Ze heeft te veel aan haar hoofd, zegt ze.
                Hij kent Lana al heel lang, maar hij wilde haar niet meer zien toen het serieus werd in zijn relatie. Het is nu eenmaal niet sociaal geaccepteerd er twee vrouwen op na te houden. Dus met haar afspreken is de goden verzoeken. Hij weet dat hij zich toch niet kan beheersen in haar nabijheid. Dan kan hij honderd keer besluiten trouw te zijn. Zodra hij haar ziet, zijn al zijn goede voornemens verdwenen. Dus het is maar beter dat te vermijden. Hij wil zijn vriendin niet bedonderen. Hij is geen vreemdganger. Ook niet als het even minder gaat. Zijn vriendin maakt het hem echter wel heel moeilijk. Zolang zijn ze nog niet samen. Wat betekent dit over dertig jaar? Hij heeft al visioenen dat ze tegen die tijd met hun rug naar elkaar in bed liggen. Of misschien wel veel eerder.

                Nee, dan Lana. Hij zag haar wekelijks toen hij zijn vriendin leerde kennen. Het enige wat ze delen, is seks. Maar wel de lekkerste seks ooit. Hij wilde het prille geluk niet verbreken, dus hij vertelde zijn vriendin dat hij moest overwerken. Hij wist dat hij Lana eigenlijk moest loslaten, maar het lukte hem niet. Iedere week weer parkeerde hij zijn auto op haar oprit. Zij lag boven op hem te wachten. Precies zoals hij haar had gevraagd. Soms naakt, soms in lingerie, dan weer met haar jarretels en naaldhakken aan. Maar altijd helemaal beschikbaar voor hem.
                De seks tussen hen is vol passie. Chemie, noemt Lana het. Misschien heeft ze wel gelijk. Niet iedere vrouw maakt dit in hem los. En de lust is wederzijds. Ze is meteen nat op het moment dat ze hem ziet. Waarschijnlijk ook al voor die tijd. Ze hoeven maar aan elkaar te denken. Als hij alleen thuis is, wisselen ze weleens foto’s uit. Die hij direct daarna verwijdert. Hij kan het risico niet lopen dat zijn vriendin ze vindt. Hij zou haar doodongelukkig maken.

bottom of page