top of page
Brave verhalen

Lees ook:

Oetelvrienden gezocht
Brave verhalen

blog

22 februari 2017

‘Je moet je hond ook niet los laten lopen!’ Er volgde een hele verhandeling over de gevaren van loslopende honden. De man had mijn column gelezen en deelde zijn mening over de gebeurtenissen met mij. Dat vond ik even lastig. Nou ben ik er natuurlijk wel aan gewend dat mensen iets vinden van mijn blogs, maar het is nieuw voor mij dat ik daarover aangesproken word op straat.
                Mijn columns verschijnen nu ook in de lokale krant ‘De Bunschoter’, waardoor duizenden plaatsgenoten mijn verhalen lezen. En er een mening over hebben. Wildvreemde mensen spreken me aan en geven hun visie. Vorig jaar was ik verbaasd dat ik in mijn geboortestad Den Bosch herkend werd na een blog over Oeteldonk waarmee ik de media had gehaald. Nu moet ik eraan wennen dat mensen in mijn woonplaats mij herkennen. ‘De Bunschoter’ is een nieuwsblad dat het erg goed doet in deze tijden waarin de gedrukte media het hard te halen hebben. Landelijke dagbladen informeren zelfs hoe de krant erin slaagt het hoofd zo goed boven water te houden. Het bereik van mijn columns in mijn directe omgeving is nu dus groter dan ik initieel had ingeschat.
                Derhalve moet ik nog een weg vinden in het leven als bekende Bunschoter. Met carnaval durf ik me al niet meer te misdragen sinds ik een bekende Bosschenaar ben. En in mijn eigen dorp zal ik voortaan ook maar op mijn tellen passen. Dus lieve lezers, ik moet mijn schrijfsels in de toekomst wat aanpassen. Geen pittige, prikkelende teksten meer van mijn hand, maar alleen nog brave verhalen. Jullie zullen begrijpen dat ik ook veilig over straat moet kunnen. Met mijn hond aangelijnd uiteraard.

bottom of page