top of page
Bruid to be

Lees ook:

2014-08-22 00.07.36.jpg
Bruid to be

blog

10 april 2024

Of het erg veilig was, weet ik niet. De zaak had wel een oplossing om rolstoelen naar boven te krijgen. Niemand werd uitgesloten van het vrijgezellenfeest in het pand dat je eigenlijk alleen met een trap kon betreden. Er werd een vorkheftruck voorgereden met daaraan op provisorische wijze een bakje bevestigd. Zo kwam ik binnen en buiten bij het vrijgezellenfeest van mijn vriendin Jüri. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

 

Overdag maakten we filmpjes die bij de bruiloft zullen worden afgespeeld. Er was een verkleedkist waaruit we iets mochten kiezen voor het filmpje. Mijn taak was om voor de bruid to be een wheelie te maken. Ik betwijfel echter of het gelukt is dit vast te leggen. In mijn hoofd ben ik toch een zeer stoere stuntvrouw. Daarna mochten we ons eigen avondeten bereiden en serveren. Ik kreeg zelfs huisgemaakte, verse, Eindhovense frieten. Het heeft zo zijn voordelen een streng dieet te volgen.

 

‘s Avonds gingen we de kroeg in, of eigenlijk was het feest buiten te doen. Heerlijk op deze warme aprildag met 25 graden. Mij rest nu niks anders dan de aankomende bruid en haar bruidegom een prachtige trouwdag en een heel gelukkig huwelijk te wensen. Geniet ervan, Jüri en Roel.

bottom of page