top of page
You really look SEX

Lees ook:

Hobbelig ritje
Het sherrytijdperk
Op z'n Grieks
You really look SEX

​blog

27 augustus 2014

De tijd van luidruchtige jongerenhotels hebben we wel gehad, dus boekten mijn vriendin en ik een gezellig familiehotel op Kreta, vol huilende en bommetje spelende kinderen. We genoten van de rust in het hotel en we bestudeerden uitgebreid de Kretenzische cultuur. Wijn, ouzo, raki, oude stenen in de brandende zon in Knossos (niet echt een aanrader na een nacht stappen in Chersonissos).
                We haalden de gemiddelde leeftijd behoorlijk omhoog in de kroegen van Chersonissos, maar we deden ons best ons aan te passen aan onze zestienjarige doelgroep. Enkele dagen voor de vakantie kweekte ik daarom twee joekels van puisten. Een zestienjarige scoren werd voor mij daardoor helaas schier onmogelijk. Dan maar comazuipen.
                De eigenaar van ons hotel was helemaal weg van mijn vriendin en nam ons mee op stap. Drie bier en drie shooters later was ik volledig van de wereld. Comazuipen is goedkoop als je op leeftijd bent. Naar het schijnt, probeerden mijn vriendin en de hoteleigenaar mij nog te koppelen aan de eigenaar van de Ierse pub waar we waren, maar ik kan me er niets van herinneren. ‘Echt niet?’, reageerde mijn vriendin de volgende dag. ‘Je hebt ook nog seks met hem gehad.’ Dus… gelukkig ken ik mijn vriendin langer dan vandaag. Ik ben blij dat de pubeigenaar niet into necrofilie was.
                Mijn vriendin was zo snugger om de hoteleigenaar, in wie ze geen interesse had, haar telefoonnummer te geven. Hilarisch waren de berichtjes waarmee hij haar vervolgens stalkte: ‘You really look SEX.’ Zijn familie kwam mijn vriendin na de avond stappen zelfs vertellen dat ze haar erg leuk vonden en dat mijn vriendin van harte welkom was in de familie. Oh oh Cherso. Hoog tijd om naar huis te gaan.

bottom of page