top of page

Iedere maandag schrijft Sylvia Visser een kort verhaal.

Verhalenarchief
Tot de laatste pagina
Tot de laatste pagina

14 november 2022

Ze moest even naar buiten om wat daglicht op te vangen. Hopelijk hielp dat. De lucht was grijs, de wind guur. Haar gemoed werd er niet beter op naarmate de blaadjes vielen en de dagen korter werden. En dan te bedenken dat de dagen de komende maand alleen nog maar korter zouden worden. Huilend reed ze over straat. Brullend.

   Een buurvrouw kwam naast haar fietsen. ‘Gaat het wel?’

Lees verder

   ‘’Het diner’ is het beste boek ooit. Zonder twijfel.’

   ‘Hoe kun je dat nou zeggen, Paul? ‘Not a penny more, not a penny less’ is veel spannender. Daarin gebeurt tenminste wat’, zegt David.

   ‘Een pageturner is het misschien als je geïnteresseerd bent in de beurs, maar dat maakt het nog geen goed boek’, zegt Max. ‘Lees ‘De ontdekking van de hemel’. Daarin gebeurt wat en het heeft diepgang.’

Lees verder

Ìets roods.jpg
Iets roods

7 november 2022

Limburgse vlaai haalt het natuurlijk niet bij een Bossche bol, maar het is stukken beter dan die misbaksels die de Albert Heijn voor Bossche bollen verkoopt. En ze wil wel iets lekkers meenemen voor hem. Pascal is zo treurig de laatste tijd. Nou heeft hij het ook niet makkelijk. Zijn broer was veel te jong. Daar zou zij ook kapot van zijn. Hun generatie hoort nog niet te gaan. 

Lees verder

bottom of page