top of page
Daten  in bed

Lees ook:

Vrouwenverslinder.png
Daten in bed

blog

28 oktober 2020

Met twee verschillende mannen kussen binnen een maand, maakt dat me een slet? Ach welnee, ik heb wel ergere dingen gedaan in het verleden. (Registreer de drogredenering.) Mijn vriendinnen en ik hadden daar een oplossing voor. Gewoon even doorwerken tot de 10. Dan mag je de 1 wegstrepen en sta je dus weer op 0. Ik heb nog wat te doen, maar een beetje ambitie moet een vrouw hebben.

 

‘Heb je een wit paard? Swipe naar rechts’, schreef ik onder mijn foto. Je weet immers nooit. Een tijd geleden heb ik mijn Tinder-account gereanimeerd. Dates houd ik af, want ik heb zo’n man niets te bieden. Ik ben er voor virtueel vermaak en tijdverdrijf. Soms moet ik bij die laatste zin uitleggen dat ik het over chatten heb en niet over het uitwisselen van lichaamsdelen. Er zijn mannen die ondanks mijn verplichte bedrust toch met me willen daten. Een klein jaartje op mij wachten, is kennelijk niet te veel gevraagd. En terecht; een man die mij wil, mag er best wat moeite voor doen.

 

Dus ik ben begonnen met daten in bed. De eerste keer werd ik al meteen betrapt door de verpleging. Privacy heb ik hier namelijk niet, zeker niet als ik zelf per ongeluk op de bel druk. Nu begreep ik van de verpleging dat er in het weekend iemand mag blijven slapen. Mijn zandbed draagt niet meer dan 150 kilogram, dus ik zoek een man van maximaal 89 kilo. Zijn schimmel moet buiten blijven staan.

bottom of page