top of page
Vrouwenverslinder

Lees ook:

Jongens plagen, kusjes vragen
Vrouwenverslinder

blog

29 juni 2016

Een man vroeg mij tips om een leuke vrouw te krijgen. Alsof ik een ervaringsdeskundige ben op dat gebied. Zo’n vrouwenverslinder ben ik niet. Alhoewel ik natuurlijk wel veel woest aantrekkelijke vriendinnen heb. Dus nu ik er zo over nadenk: misschien heb ik er toch verstand van. Ik besloot het eens in de groep te gooien bij mijn vriendinnen. Maar dan omgekeerd. Wat moet je niet doen als je een leuke vrouw wilt krijgen?
                Afknapper nummer 1 is een vrouw de hele dag door appen. Je hebt toch ook wel een eigen leven? Een keer een berichtje is leuk, hoor, maar overdrijf het niet. Je hebt daar geen tijd voor. Je bent immers very busy and important. Afknapper nummer 2 is wanneer je haar steeds belt. Dat is een inbreuk op haar privacy. Bellen was misschien leuk in 1996, maar anno 2016 ziet de wereld er heel anders uit: bellen is not done. Afknapper nummer 3 is als je haar overlaadt met bloemen en cadeaus. ‘Zeg het met bloemen’ is ongeveer hetzelfde als niks zinnigs te melden hebben.
                Met al die dingen plaats je haar op een voetstuk. Een man die een vrouw op handen draagt, is leuk als ze een egoboost nodig heeft. Als ze door een moeilijke periode in haar leven gaat en om aandacht verlegen zit. Zodra ze haar leven echter weer op de rit heeft, zal het haar benauwen. Dan heeft ze ademruimte nodig. Verlangt ze naar een sterke man met een zelfstandig bestaan. Waarin weliswaar ruimte is voor haar, maar dat niet volledig om haar draait. Nu is er alleen een ding waar mijn vriendinnen en ik niet uit komen. Hoe werkt dit voor het andere geslacht? Hoe sla je een leuke man aan de haak die bij een beetje stroming niet wegzwemt? Heren, graag de gouden formule!

bottom of page