top of page
Harde middelen

Lees ook:

Beter dan ik
Harde middelen

blog

27 april 2022

Niet mijn smaak maar wel charmant dat hij de fles bubbels meenam. Ik dronk gezellig een glas champagne mee. De man had geld, dat liet hij aan alles merken. Hij vertelde over de dure Loewe-televisie en -soundset die hij thuis had. Ook informatie over het alarmsysteem en de kostbare verlichting op zijn huis liet hij niet achterwege. O ja, en laat ik de vele huizen die hij bezat en verhuurde, niet vergeten. I was totally not impressed. Ik legde de Duitser uit dat we zo iemand in het Nederlands een Häuschenmilcher, een huisjesmelker noemen.

 

Nieuwe ronde, nieuwe mannen. Een dag later sprak ik af met een Nederlandse man. Hij zag er op zijn Tinderfoto een stuk jonger uit dan de Duitser. Met zijn 51 jaren zat de Nederlander wel rond mijn bovengrens (ik ben 42), maar het kon nog net. En hij zag er jaren jonger uit. Ik had hem een live foto moeten vragen. In het echt bleek de man veel ouder dan op zijn profielfoto. Hij zei dat hij 15 jaar ouder was dan ik, maar misschien waren het er wel 20. Ook deze man kuste ik niet.

 

En dan is er nog de Belgische man met wie ik dagelijks app. We hebben al ruim een jaar contact, maar er is nog nooit iets gebeurd. Ja, oneindig veel Wordfeudspelletjes waarbij hij me alle hoeken van de kamer laat zien, lekker vind ik het dat hij me domineert. Talloze gesprekken, texting, sexting. Ik wil deze man. Maar hij heeft inmiddels een vriendin en houdt mij op de achtergrond. Hier pas ik voor. Nooit zal ik iemands tweede vrouw zijn. Nu wil hij binnenkort langskomen. Soms zijn er harde middelen nodig om mannen op afstand te houden. Ik heb gezegd dat ik hem pijp als hij mijn huis betreedt. Het zal mij benieuwen of hij wil komen.

bottom of page