top of page
Hier is dat feestje

Lees ook:

Eenzaam
Hier is dat feestje

blog

5 december 2018

Twintig jaar van gedroomd, twee jaar aan gewerkt en 15 december is de finale. Mijn eerste boek verschijnt, ik debuteer. Reden voor een feestje dus. Tot de officiële lancering is mijn verhalenbundel over de liefde nog nergens te koop. Zelfs niet eens te zien. Het boek, de omslag, de titel, de verhalen, alles is tot die tijd strikt geheim.
               Net op tijd om als kerstcadeau aan jezelf of aan een ander te geven verschijnt mijn boek. Tijdens de lancering worden de cover en de titel voor het eerst gepresenteerd. Het kunstwerk op de kaft is niet alleen op het boek te bewonderen, maar ook het originele werk is te aanschouwen. De kunstenares Rianne Taal is aanwezig en wordt geïnterviewd. Ook is er een vraaggesprek met mij en de boektrailer wordt voor het eerst vertoond. Emma Lou treedt live op en voorziet de middag van een muzikaal randje.
               Waar is dat feestje? In Het Eemhuis, de bibliotheek van Amersfoort, hier is dat feestje. En jij bent ook welkom. Aanmelden kan via mijn site. Dus graag tot 15 december om 14 uur!

Bericht succesvol verzonden!

bottom of page