top of page
Lekkere barmannen

Lees ook:

Groningse worst
Lekkere barmannen

​blog

18 juni 2014

Met sommige vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Ik ging shoppen voor nieuwe lingerie met een vriendin. Na afloop dronken we iets in een brasserie waar een heel leuke barman werkt. Ik voelde me al wat ongemakkelijk toen hij bij ons tafeltje kwam. Doet mijn vriendin er nog een schepje bovenop en laat midden in de zaak al mijn nieuwe lingerie aan hem zien. Ik kon wel door de grond zakken. Ik denk niet dat ik ooit nog iets bij hem kan gaan drinken zonder het schaamrood op mijn kaken te hebben.
                Eerlijk gezegd heb ik altijd al een voorliefde gehad voor barmannen. Barmannen zijn lekkerder dan andere mannen. De mannen achter de bar zijn sexyer, wilder, spannender. Nooit is het in mijn hoofd opgekomen om het met een van mijn collega’s in een callcenter of kledingzaak aan te leggen, maar met mijn collega-barmannen… Bij een café waar ik werkte, leek het wel of al het personeel het met elkaar deed en dan ook nog bij voorkeur in de zaak, extra spannend vanwege de bewakingscamera’s. Er werd zelfs met elkaar besproken wie het op welke tafel had gedaan. De gasten aten en dronken de volgende dag gewoon weer aan die tafels. Soms is het maar beter dat je als gast niet alles weet.         
                Op het cruiseschip rommelden collega’s nog veel meer met elkaar dan op alle andere plaatsen waar ik gewerkt heb. Er werd daarbij geen onderscheid gemaakt tussen binnendienst en buitendienst. Restaurantmedewerksters en huttenmeisjes deden het met barmannen, matrozen, machinist en kapitein. Toegegeven, de stoere mannen van de buitendienst waren onweerstaanbaar, zeker als ze hun witte uniform droegen. Maar hoe lekker ze ook zijn, ik houd mijn voorliefde voor barmannen met hun vlotte babbel. Daarom drink ik nog een biertje op alle lekkere barmannen. Proost.

bottom of page