top of page
Mannen!

Lees ook:

Op en top vrouw
Mannen!

blog

25 mei 2016

Iedere vrouw weet dat zo’n greppel opduikt uit het niets. En dat het mogelijk is uit de bocht te vliegen op een rechte weg. Dat er van die dagen zijn waarop je echt even je make-up moet bijwerken achter het stuur. Of dat je gewoon niet anders kunt dan je vriendin appen tijdens het rijden. En als verschillende van die scenario’s samenvallen, dan eindig je zomaar ineens in de sloot. En nee, dat heeft dus niets te maken met ‘vrouw achter het stuur’. Hooguit met vervelende kerels die je aandacht afleiden van het rijden.
                Zo wilde ik op een dag wegrijden met mijn auto. Ik was net gedumpt en had een enorm pesthumeur. Dat reageerde ik dus af op het gaspedaal. Lijkt me logisch. Ik gaf een flinke dot gas en mijn auto schoot achteruit. Dat lucht op. Waar dat paaltje in de bocht echter vandaan kwam, is mij tot op de dag van vandaag een raadsel. Ik zweer dat het er niet stond alle andere keren dat ik die bocht achteruit reed. Mij kon je dit ongeluk trouwens sowieso niet aanrekenen. Ik had de schade eigenlijk moeten verhalen op die kerel in mijn hoofd.
                En zo heb ik nog wel een voorbeeld. Ik had mijn auto netjes ruim geparkeerd, zodat ik er weer makkelijk uit zou kunnen draaien. Bedenkt een of andere vent dat hij zijn auto er wel bij kan proppen. Ik moest nog een cadeautje kopen voor mijn kleine neefje, mijn nieuwe jurk ruilen (ik vond hem toch niet zo leuk) en daarna ook nog naar de kapper. Duidelijk geen tijd om te wachten op een man; dat is trouwens altijd een slecht idee. Dan is het dus niet mijn schuld als ik zijn auto raak bij het uitparkeren. Mannen!

bottom of page