top of page
Mijn stoutste dromen

Lees meer over:

Boek in wording
Mijn stoutste dromen

blog

26 september 2018

Voor de een tegennatuurlijk of zelfs misbruik, voor de ander liefde. Prikkelend, balancerend rond de grens. En soms eroverheen, naar de smaak van sommigen althans. Nog even en dan kan iedereen zelf beoordelen of mijn verhalen op of over het randje zijn. Of er misschien niet eens in de buurt komen. Dit jaar nog zal mijn kinderwens in vervulling gaan en ligt mijn eerste boek in de schappen.
               De tweede versie is nu af, maar er moet nog veel gebeuren. Herschrijf- en correctierondes, het ontwerp van de omslag, een boektrailer, teasers, persberichten.  En dat zijn de leuke dingen. Ook praktische zaken als contracten moeten geregeld worden. Niet leuk om te doen als je het mij vraagt. Ik wil gewoon schrijven, maar de zakelijke kant is nu eenmaal ook van belang. Per post ontving ik onlangs een spannend pakket; het staat nu in mijn huiskamer. Prikkelend of wellicht zelfs provocerend. Rianne Taal las als eerste mijn verhalen en liet zich inspireren tot het maken van een prachtig kunstwerk. Haar werk komt op de cover van mijn boek. Ze heeft mijn stoutste dromen overtroffen.
               Rianne Taal heeft mijn woorden in beeld gevangen. Haar werk is voorlopig nog geheim, net als de titel van mijn boek. Maar als je heel goed kijkt, kun je op de foto de contouren van haar kunstwerk zien. Mijn uitgever en ik proberen te bedenken hoe we de censuur van de Facebookpolitie kunnen omzeilen. Zelf maar censureren?

bottom of page