top of page
Tinder
Tinder

blog

30 maart 2016

Wat moet ik precies denken van die superlike? Oeps… of ik zo’n man nou moet vertellen dat het een foutje was. De eerste dagen op Tinder deelde ik wat onbedoelde superlikes uit. En dat niet alleen. Ik veegde ook naar links bij enkele zeer aantrekkelijke mannen. Jammer, weg potentiële date. De man van de superlike was verbaasd dat ik hem die had gegeven. Hij kreeg namelijk nooit likes. Geen wonder aangezien hij een motorhelm droeg op zijn profielfoto. Ik adviseerde hem in het vervolg niet meer incognito te gaan. Verbaasd schreef hij me later dat hij opeens allemaal matches had. Mijn goede daad voor dit jaar heb ik ook weer verricht.
                Ik meldde me aan op Tinder in verband met mijn vrijdagverhaal over internetdaten. Nooit verwacht dat ik het zo ontzettend leuk zou vinden. Tinder is net een virtuele kroeg, alleen de alcohol ontbreekt. Je vindt er allerlei soorten mannen. Onzekere, verlegen types die bijna nooit een match krijgen. Omdat ze te lelijk zijn? Nee, natuurlijk niet. Bij iedere Quasimodo past een klokkentoren. Ook zijn er de getrouwde mannen met kinderen die hun ingedutte huwelijk nieuw leven in willen blazen. Meestal zonder medeweten van hun vrouw.
                En uiteraard de echte womanizers. De mannen die de ene vrouw na de andere verslinden. Tegen hun charmes is vrijwel geen enkele vrouw opgewassen. Verwacht echter geen serieuze relatie met hen. Goddelijke seks, dat wel. Dus als dat is waar je op uit bent, kom je op Tinder zeker ook aan je trekken. Als je er althans geen problemen mee hebt dat je vrouw nummer 301 wordt die hij neukt. Inmiddels heb ik genoeg stof om een hele boekenkast mee te vullen. Sommige verhalen zijn zo bizar dat het beter is ze als fictie te verpakken. Jullie zouden het namelijk nooit geloven als ik zou zeggen dat het waar gebeurd is. Vrijdag daarom mijn eerste fictieve Tinderverhaal.

Lees ook:

Blonde haren, blauwe ogen en een dikke kont
bottom of page