top of page
Twee heren

Lees ook:

Week van de exen
Twee heren

blog

19 oktober 2016

De dagelijkse geile berichten van mijn mannelijke volgers maken de heren in mijn omgeving nog weleens jaloers. Ze moeten altijd een beetje wennen aan alle aandacht die ik krijg. Ook als ik uitleg dat ik totaal niet geïnteresseerd ben in die kerels. No offense. Nou gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat niet alle berichten mij koud laten. Zeker niet als ze van een ex komen aan wie ik goede herinneringen heb.
                Van sommige exen vraag ik me trouwens af wat er gebeurd is. Eerst al mijn berichten liken: foto’s, blogs, verhalen. En dan helemaal niets meer. Zou zijn nieuwe liefde hem tot de orde geroepen hebben? Zij ziet die likes natuurlijk ook, want al mijn berichten zijn openbaar. Vindt hij het opeens lekker zich te laten domineren? Anyway… ik wilde het hebben over mijn aanstaande ex. Eentje die ik zelfs nog niet ontmoet heb. Al kent hij me niet, de mannelijke aandacht die ik krijg, laat hem niet los. Oké, misschien had ik hem niet moeten vertellen over die ene ex die me opnieuw wil neuken.
                Toch is het dubbel. Enerzijds maakt het hem onzeker en anderzijds windt het hem op. Die laatste gedachte biedt perspectief. De meeste mannen dromen over een trio met twee vrouwen, maar de gedachte aan mij met een andere man maakt hem geil. Misschien moet ik dan de beroerdste niet zijn en me laten verwennen door twee heren. Wat wil een vrouw nog meer? Dus ik start een sollicitatieprocedure. Geïnteresseerden kunnen reageren onder deze blog. Binnenkort volgt de eerste selectie. Ik krijg spontaan visioenen van hoe die ronde eruit moet zien.

bottom of page