top of page
Week van de exen

Lees ook:

Jongens plagen, kusjes vragen
Week van de exen

blog

23 maart 2016

Als de vogels ’s morgens vroeg weer fluiten. Als je wakker wordt met dikke ogen van de hooikoorts. Als ex nummer 1 je plotseling belt. Wanneer ex 2 uit het niets een virtuele kus op je tijdlijn plaatst. En als ex 3 je opeens privéberichtjes stuurt. Dan weet je dat het lente is geworden. De eerste zonnestralen schijnen op je huid. En ook jij moet denken aan de bloemetjes en de bijtjes.
                Een slapeloze nacht heb je echter van de gedachtes aan je exen. Oude liefde roest niet. Alle bijzondere herinneringen, de passievolle momenten komen weer boven. Totaal in de war app je je vriendinnen. Ook zij zijn verontwaardigd dat er zo met je gevoelens wordt gespeeld. Ze zitten hierboven wel te mutsen door steeds oude, onbereikbare liefdes je leven te laten binnendenderen. Waar zijn die nieuwe, inspirerende vlammen die je hart ontsteken? Begrip alom. Fijn dat je niet alleen staat.
                Je vriendinnen denken met je mee en voorzien je van goede adviezen. Je moet iets voor jezelf kopen. Jezelf eens goed verwennen. Het verzacht in ieder geval de pijn. Je moet op zoek naar een mooi, nieuw lingeriesetje. Zo’n stelletje waar de erotiek vanaf spat. Dan voel je je vast een stuk beter. En het komt ook nog goed van pas als je ex besluit dat hij je toch wil zien.

bottom of page