top of page
Jongens plagen, kusjes vragen

Lees ook:

Week van de exen
Vrouwenverslinder
Jongens plagen, kusjes vragen

​blog

7 oktober 2015

Verdomd ingewikkeld vind ik de liefde. Zal ik hem appen of moet ik wachten tot hij mij een berichtje stuurt? Waarom laat hij niks horen? Hij zoekt het maar uit. Het is een klootzak. Enorm onzeker word je ervan. En dan opeens dat ene kleine berichtje. Je vergeet spontaan dat je woest op hem was. In de liefde is het net als met dansen. Doet hij een pasje naar voren, dan kun jij maar beter een stapje terug doen.
                Of je hebt een foto op Facebook geplaatst en hij liket hem niet. Misschien vindt hij je niet leuk. Of natuurlijk juist wel, maar hij wil niet dat jij het merkt. En wat moet je doen als hij iets plaatst? Liken of juist niet? Je wil dat hij weet dat je hem leuk vindt, maar het moet er niet te dik bovenop liggen. Want dan vindt hij je misschien wanhopig. En er is niets zo onaantrekkelijk als dat.
                En als hij reageert op een bericht, dan moet je natuurlijk met een spitsvondige reactie terugkomen. Of moet je dat niet doen? Misschien vindt hij je reactie helemaal niet leuk en dan doet het alleen maar afbreuk aan zijn beeld van jou. Wellicht is het beter om zijn bericht alleen maar te liken. Maar ja, dan weet hij weer niet waarom je het geliket hebt. Omdat je het echt leuk vindt of omdat je hem alleen maar wilt laten weten dat je het gezien hebt. Nee, dan kun je maar beter helemaal niets doen. Maar ja, dan vindt hij je misschien weer onverschillig. Of hij denkt dat je hem niet wilt. Aargh! Gek word je ervan.
                Plagen hoort natuurlijk ook bij het spel. Jongens plagen, kusjes vragen. Ik heb tegenwoordig een uitstekend systeem om mannen op de kast te krijgen. Ik vraag of ze mij een goede foto van zichzelf willen sturen. En als ze willen weten waarom, zeg ik: ‘O niks bijzonders, mijn blog van deze week gaat over jou.’ Succes gegarandeerd. Ik wou dat ik als puber al zulke geraffineerde methodes had gehad.

bottom of page