top of page
Wat ik een man te bieden heb

Lees ook:

Mijn vrouwelijkheid
Wat ik een man te bieden heb

blog

16 februari 2022

Met mij kun je geen gave, avontuurlijke vakanties maken. Ik kan je huis niet schoonmaken en zelfs eten koken is voorlopig erg lastig. Bovendien heb ik het geld niet om een schoonmaakster of kok voor je in te huren. Een gekwetst vogeltje ben ik door mijn mislukte huwelijk, door de emotionele mishandeling door mijn rebound, door alle onaantrekkelijkheden die bij mijn ziekte horen zoals incontinentie en een katheter. En tegelijk is daar mijn behoefte aan een gelukkige relatie. Maar welke man zit op zo’n vrouw te wachten?

 

Heel veel heren, zo is mijn ervaring. En echt niet slechts wanhopige types of kerels die voor hun eigenwaarde een vrouw nodig hebben om te kleineren zoals mijn rebound. Wat ik zo’n man dan te bieden heb? Om te beginnen ben ik een intelligente vrouw. Met mij kun je een goed gesprek voeren. We kunnen praten over politiek, over wetenschap en we kunnen hele filosofische beschouwingen opzetten. Maar ook over koetjes en kalfjes klets ik een eind weg. Visser kan lullen als Brugman, zeiden ze over mijn vader altijd en de vis zwemt niet ver van de vijver. Daarnaast ben ik een vrouw met veel levenservaring, ik ben er voor je als je het moeilijk hebt. Ook heb ik veel liefde te geven. Ik geef je het gevoel dat je de knapste, slimste, aantrekkelijkste, lekkerste man op aarde bent en ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt.

 

Een vrouw van passie ben ik. In de slaapkamer geef ik me volledig over aan je. Bloedgeile, slapeloze nachten hebben we waarin jij me alle hoeken van de kamer laat zien. Mijn hart volg ik in alles wat ik doe. Is er nu nog een man die zich afvraagt wat ik hem te bieden heb? Mezelf heb ik bijna overtuigd met dit betoog.

bottom of page