top of page
Wereldwijde piemels

Lees ook:

Daten  in bed
Wereldwijde piemels

blog

9 december 2020

Alle mannen in mijn regio heb ik afgewerkt. Ik ben een slet. Texting. Sexting. Menig mannenhart bracht ik op hol. Bleue jongetjes van veertig die nog nooit geile berichten met een vrouw hebben uitgewisseld. Vrouwenverslinders die denken dat ze het wel zonder condoom kunnen doen, omdat ze dertien vrouwen geleden een SOA-test hebben gehad. Als er een soort pik is die ik nooit in mij wil voelen … zelfs niet met condoom. Tinder liet mij onlangs weten dat de mannen in mijn buurt op zijn. Op. Het mannenblik is leeg. Of ik mijn scope wilde verbreden. Dus nu krijg ik wereldwijde piemels. Afrikaanse, Italiaanse, Amerikaanse, Griekse, Thaise, Arabische, Engelse, Russische.

 

Het fascinerendst vind ik de mannen die in maatkostuum, maar zonder hoofd op de foto staan. Headless dus een vreemdganger. Maatkostuum dus een Christian Grey-wannabe. Welke vrouw is er niet opgewonden geraakt door ‘Vijftig tinten grijs’? Nu ben ik aan het chatten met een leuke Christian Grey. Succesvol, dominant en dus aantrekkelijk. Ik stuur hem geile foto’s van mijn tieten, hij mij dicpics. In dit geval wel gewenst. Via Kik want foto’s en filmpjes versturen kan niet op Tinder. Kik_schrijfstertje. Hij vraagt mij filmpjes van hoe ik mijn vinger pijp en stuurt mij video’s van zijn vrouw die hem pijpt. Deep throat. Bloedgeile video’s en zijn vrouw weet natuurlijk van niks.

 

Relatiemateriaal? Nee, absoluut niet. Ik ben geen homewrecker. Ik weet heel goed hoeveel pijn zo’n slet je kan doen. Toch blijf ik nog even van de opwindende beelden genieten. Mijn vagina is na maanden ziekenhuis net de Sahara. Voorlopig laat ik me virtueel neuken en fistfucken en ik pijp hem zo diep dat zijn pik glad en nat is van mijn kwijldraden.

bottom of page