top of page
Wij van KPN adviseren geen KPN

Lees ook:

Opgelicht door hondenpenning.nu
Wij van KPN adviseren geen KPN

blog

24 januari 2018

Mijn dorp op glasvezel. Verlost van de irritatie over traag internet. De vlag kon uit, zou je denken. Luidkeels was er campagne gevoerd. Bunschoten op glasvezel. Er kwam zelfs een speciaal winkeltje waar je terecht kon voor informatie. Inmiddels beschikt het dorp enkele jaren over glasvezel, maar al tijden mopper ik over mijn trage internet. Gek is dat, want ik heb het abonnement met het snelste internet. Lees: het duurste abonnement. Dus dan mag je ook wel wat verwachten. Maar soms verlang ik terug naar de tijd van inbellen met je modem.
               Voor de zoveelste keer doorstond ik de oneindige wachtrijen bij de klantenservice van KPN. De vriendelijke medewerkster vroeg me de snelheid van mijn internet op te meten. Ze schrok zelf van het resultaat. 26 megabits per seconde, terwijl ik betaal voor 100 Mbps. De aardige mevrouw had alle begrip voor mijn frustratie. Helaas kon ze het probleem alleen niet op afstand oplossen. Dus kwam er alweer een monteur. Volgens deze sympathieke kerel kwam de beloofde snelheid echter wel binnen. Dus ik vroeg me nog af of hij de snelheid gemeten of berekend had. Via mijn analoge telefoonlijntje was mijn internet nog sneller. De beste man legde uit dat de snelheid bekabeld wel gehaald werd. Het probleem zat in het draadloze internet van KPN. Dat leveren ze wel, maar ze garanderen niet dat het werkt. Lekker is dat. Van een dure sportauto accepteer ik toch ook niet dat hij slechts tien kilometer per uur kan rijden.
               In tegenstelling tot hun producten blinken de werknemers van KPN uit in goede communicatie. Het personeel is altijd even begripvol. Ze kunnen je alleen nooit helpen. Maar deze KPN-monteur had een goede oplossing: zet draadloos internet van KPN uit en schaf je eigen wifi aan. Wij van KPN adviseren geen KPN.

bottom of page