top of page
Opgelicht door hondenpenning.nu

Lees ook:

Mijn draakje
Garfield en Odie
De kat met de zwavelstokjes
Opgelicht door hondenpenning.nu

​blog

29 juli 2013

Onze hond, Bolke, heeft nog wel eens de neiging om weg te lopen. Als hij dat thuis doet, is dat niet zo’n groot probleem omdat hij na verloop van tijd altijd zelf weer naar huis komt. Alleen wat lastig als je weg moet, je weet nooit wanneer hij weer naar huis komt; het kan een paar minuten duren, maar ook een paar uur.            
                Vervelender wordt het echter als hij ergens anders weg loopt. Op vakantie in Italië besloot meneer ook dat hij hoognodig eens de omgeving moest verkennen. Je kunt hem dat overigens niet echt kwalijk nemen; in de buurt van ons huisje waren enkele zeer aantrekkelijke, loslopende wolvinnen. (We vragen ons wel eens af of er in Italië nu jonge Bolkes rondlopen.) Een sympathieke Italiaanse dame vond onze hond op de weg bij ons huisje. Ze wist niet waar de hond vandaan kwam en besloot hem naar de politie te brengen. Als hij zijn penning met mijn telefoonnummer niet had om gehad, waren we hem waarschijnlijk kwijt geweest.
                Op een van zijn ontdekkingsreizen is hij inmiddels zijn penning verloren. Aangezien hij weer mee gaat op vakantie, ben ik op zoek gegaan naar en nieuwe hondenpenning. Ik besloot er een voor €7,95 te bestellen bij hondenpenning.nu. Hondenpenning.nooit is een betere naam. Tot op heden heb ik niets ontvangen en even googelen leverde talloze klachten over hondenpenning.nu op (waarom doe ik dat niet voordat ik bestel). Hondenpenning.nu incasseert wel, maar levert niet. Telefoon en mail worden niet beantwoord. Ik probeer nu via de host van de site mijn hondenpenning alsnog te krijgen, maar ik vrees dat ook dat niets op zal leveren. De vraag is hoeveel energie je wil besteden aan een hondenpenning van €7,95. Ik vind eigenlijk dat ik er wel werk van moet maken, om het principe. Ik vrees dat hondenpenning.nu er altijd mee weg komt, juist omdat het om zo’n klein bedrag gaat. Wel slim, dat moet ik eerlijk toegeven. Je krijgt nog bijna respect voor die lui.

bottom of page