top of page
Bloedgeile seks

Lees ook:

Twee heren
Hoerenloper
Bloedgeile seks

blog

21 juni 2017

De jeugd van tegenwoordig. Steeds brutaler wordt die. Alsmaar oppervlakkiger. Jongeren houden geen rekening met anderen. Zijn egoïstisch. Ze drinken te veel. Ze roken, gebruiken drugs. Beginnen steeds vroeger met seks. Doen eigenlijk alles wat God verboden heeft. De oude Grieken klaagden er al over. Wacht even… de oude Grieken, dat is duizenden jaren geleden. Als zij al klaagden over de verloedering van de jeugd, dan kan het met ons, laat staan met onze jeugd, niet best gesteld zijn.
                De hedendaagse jeugd doet echter niet eerder, maar juist later aan seks. Zo bleek deze week uit een onderzoek van Kenniscentrum Rutgers en SOA Aids Nederland. Onze jongeren doen het niet als konijnen. En wij zelf trouwens ook niet. Steeds minder doen we aan seks. Alle tijd die je besteedt aan het pimpen van je Facebookprofiel, kun je immers niet doorbrengen in bed. En toch verwachten we bloedgeile seks. Neukpartijen zoals we die zien in pornofilms. We winden elkaar op met foto’s en filmpjes, maar verfoeien de jeugd als die aan sexting doet. Onze partner kunnen we nog moeilijk als seksueel aantrekkelijk zien. Die moet tenslotte al onze beste vriend zijn, mee de kinderen opvoeden en geld verdienen. Zo’n maatje kan niet opwindend zijn.
                We willen een zorgzame partner en opvoeder voor onze kinderen. We willen iemand die voldoende geld in het laatje brengt. En we willen iemand die ons laat gillen van genot. Een impasse, zo lijkt het. Er is echter een eenvoudige oplossing. We hoeven immers niet alles te verenigen in één persoon. We gaan terug naar de vrije liefde van de jaren zestig. Over de verloedering van de hedendaagse opa’s en oma’s moeten we het trouwens ook maar eens hebben. De bejaarden van tegenwoordig.

bottom of page