top of page
Lezers, bedankt

Lees ook:

Het was een enorm klotejaar
Dag van het jaar
Lezers, bedankt

​blog

30 december 2015

MS-terugval, longontsteking, griep. Mijn 2015 werd overschaduwd door ziekte. Ik was maandenlang aan huis gekluisterd en ik heb veel van mijn gezondheid ingeleverd. Toch kijk ik met een positief gevoel terug op dit jaar. Ik heb geleerd dat niet goed kunnen lopen weliswaar vervelend is, maar dat je beroerd voelen vele malen erger is. Zelfs met die rot-rollator valt te leven. Zolang je maar de mensen van wie je houdt om je heen hebt en als je maar de dingen kunt doen die je leuk vindt.
                Schrijven heeft voor mij kleur gegeven aan het jaar. Ik mocht columns schrijven voor diverse media, ik werd columnist bij Nieuws.nl en plaatsvervangend columnist op Amsterdam FM. De zenuwen gierden door mijn keel bij mijn radiodebuut. Ook schrijf ik tegenwoordig naast mijn woensdagblog wekelijks mijn vrijdagverhaal. Mijn verhalen geven me de kans weg te dromen, me te verplaatsen in personen die leven in andere tijden en op andere plaatsen. Ook kan ik experimenteren met tijd, stijl en perspectief. Dat mijn verhalen goed ontvangen worden, stimuleert me. Ik hoop dat mijn lezers net zoveel plezier beleven aan het lezen als ik aan het schrijven.
                Ik ben dankbaar dat het aantal lezers groeit, van zowel mijn verhalen als mijn blogs. Ik zal ook in 2016 mijn best doen me te blijven ontwikkelen en mijn lezers te blijven boeien. Lezers, bedankt dat jullie steeds weer mijn schrijfsels lezen. En vooral ook bedankt voor de vele leuke, grappige, maar ook ontroerende reacties. Ik wens jullie allemaal een schitterende jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2016. Graag tot volgend jaar!

bottom of page