top of page
Dag van het jaar
Dag van het jaar

​blog

1 januari 2014

Woord van het jaar, boek van het jaar, spatie van het jaar. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik stel voor dat niet te doen. Alle verkiezingen en lijstjes van het jaar 2013 zijn inmiddels oud nieuws en ze komen me de neus uit.
                Laten we het hebben over goede voornemens voor het jaar 2014. In het nieuwe jaar wil ik niet meer roken, niet meer zoveel drinken, niet meer ongezond eten etc. Al drinkend, rokend en oliebollen etend heb ik 2014 ingeluid. Al mijn goede voornemens waren binnen vijf minuten van de baan. Om nog iets van zelfvertrouwen over te houden, kun je maar beter helemaal geen goede voornemens maken.
                Deze blog gaat daarom óók niet over goede voornemens. Deze blog gaat over bloggen, een metablog dus. In 2013 ben ik begonnen wekelijks te bloggen over onderwerpen die mij bezighouden. Over discriminatie, over de poëziepresentatie van Daniël Dee, over Zwarte Piet, de bruiloft van mijn zusje, het boek Vijftig tinten grijs, de zonnebrillen aan de Côte d’Azur. Oeps, nou maak ik toch een lijstje.
                In 2014 wil ik mijn blog blijven schrijven over onderwerpen die mij bezighouden en die jullie hopelijk aanspreken. Daarnaast zal ik in het nieuwe jaar zo nu en dan een gastblogger uitnodigen. De gastblogger die het spits afbijt, is schrijver en dichter Daniël Dee. Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar kun je zijn gastblog lezen op mijn site. Dus vergeet niet vrijdag even te kijken.
                Rest mij jullie een voorspoedig nieuwjaar te wensen. Vergeet alle verkiezingen en lijstjes van 2013 en vooral ook alle goede voornemens voor 2014. Geniet van iedere dag alsof het de dag van het jaar is en doe geen dingen die ik ook niet zou doen. Of is dat een slecht advies?

Lees ook:

Het was een enorm klotejaar
Lezers, bedankt
bottom of page