top of page

Nieuwsarchief 2016

AmsterdamFM
Amsterdam FM

12 december 2016

 

Op 12 en 19 december leest Sylvia Visser weer een column voor in het programma 'Kunst & Cultuur' op AmsterdamFM. Het programma begint om 15.00 uur en is ook online te beluisteren. Sylvia Visser is plaatsvervangend columnist in het radioprogramma.

AmsterdamFM
Hernieuwde samenwerking met Nieuws.nl
Amsterdam FM

18 september 2016

 

Op 19 september leest Sylvia Visser weer een column voor in het programma 'Kunst & Cultuur' op AmsterdamFM. Het programma begint om 15.00 uur en is ook online te beluisteren. Sylvia Visser is plaatsvervangend columnist in het radioprogramma.

Hernieuwde samenwerking met Nieuws.nl

23 augustus 2016

 

Sylvia Visser en Nieuws.nl slaan de handen weer ineen. Vanaf vandaag verschijnt er maandelijks een column van haar hand op Nieuws.nl. In 2015/2016 verschenen er ook al een periode columns van Sylvia Visser op Nieuws.nl, maar begin 2016 stopte de samenwerking. Sylvia Visser en Nieuws.nl hebben elkaar echter weer gevonden. Met veel plezier werken zij opnieuw samen.

Derde blogverjaardag
Derde blogverjaardag

17 juli 2016

 

Vandaag is het exact drie jaar geleden dat Sylvia Visser haar eerste blog schreef. Zij ontwikkelde zich en geleidelijk werd haar signatuur steeds duidelijker. Sylvia blogt op pittige wijze en met de nodige zelfspot. In die drie jaar wist Sylvia steeds meer lezers aan zich te binden en het aantal blijft groeien.

Ambilicous
Papieren debuut

13 juli 2016

 

Sylvia Visser werkt aan een verhalenbundel, die bij de jonge uitgeverij Ambilicious zal verschijnen. Het thema van de bundel is 'de liefde'. Wanneer de bundel zal verschijnen, is op dit moment nog niet duidelijk.

Nieuwsarchief
AmsterdamFM
Amsterdam FM

1 juli 2016

 

Op 4 en 11 juli leest Sylvia Visser weer columns voor in het programma 'Kunst & Cultuur' op AmsterdamFM. Het programma begint om 15.00 uur en is ook online te beluisteren. Sylvia Visser is plaatsvervangend columnist in het radioprogramma.

bottom of page