top of page
Rollatorseks
Rollatorseks

​blog

11 november 2015

Een lezer reageerde op mijn rollatorblog dat hij voor het eerst in zijn leven een vrouw met rollator aantrekkelijk vond. En een andere zag wel mogelijkheden voor rollatorseks. Daarom dacht ik: misschien is het mijn taak om zo’n loophulp te verheffen tot een geil object. Dan zie je al die bejaarden in een verzorgingshuis toch opeens heel anders.
                Ik weet inmiddels alles van seks met een beperking. Ik ben immers een gezonde, jonge vrouw. O nee, gezond ben ik dus niet en echt jong eigenlijk ook niet meer. Maar wel op een leeftijd dat mensen gemiddeld het vaakst seks hebben, aldus een Durex-onderzoek. De seks met rollator is in zoverre anders dat het ding mij naar de plaats van coïtus begeleidt. Bedolven onder kledingstukken kijkt mijn loophulp zwijgend toe hoe mijn partner en ik tot een hoogtepunt komen. Een beetje exhibitionistisch moet je dus wel zijn.
                Fysiek ben ik niet tot alles in staat en dat beïnvloedt de seks. Zo kan ik mijn benen bijvoorbeeld niet helemaal goed aansturen. Dus als mijn partner wil dat ik schrijlings op hem kom zitten, kan hij mijn been maar beter begeleiden. Tenzij hij niet zo dominant is ingesteld en wel kickt op een beetje pijn. Dan kan een knietje het spel vervolmaken.
                Waar ik nog het meest van baal, is dat mijn bekkenbodemspieren het afgelopen jaar ook aan kracht hebben ingeboet. Mijn orgasmes zijn daardoor veel minder heftig. Dus ik ben bij uitstek gemotiveerd om deze spiergroep te trainen. Waar ik wel heel goed in ben, is op mijn rug liggen met een pik in… ehm kies maar een gaatje. En zeg eens eerlijk, kun jij nu nog ooit een rollator zien zonder aan seks te denken?

Lees ook:

Voor oude mensen
Naar de maan
bottom of page