top of page
Seks met God als ezel

Toelichting

 

Peter R. de Vries twitterde op 3 januari 'Was begonnen aan serie '#TheKilling', maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit een echt moordonderzoek meegemaakt. Jammer, snel gestopt.'  Hij is daarna op de hak genomen door talloze twitteraars die dezelfde zinsconstructie voor een soortgelijke drogredenering gebruikten.

Lees ook:

Duivelsverzen
Mohammed is een geitenneuker
De andere wang
Seks met God als ezel

​blog

8 januari 2014

Was begonnen een rotje in de reet van onze kat te proppen, maar de kat heeft kennelijk nog nooit  een echte ontploffing  in zijn gat gevoeld. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen auto’s in brand te steken in Veen, maar die auto’s hebben kennelijk nog nooit een echte pyrotechnicus aan het werk gezien. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen vuurwerk en flesjes bier naar hulpverleners te gooien, maar die hulpverleners hebben kennelijk nog nooit een echt flesje bier tegen hun hoofd gekregen. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen een conducteur in elkaar te slaan, maar die conducteur heeft kennelijk nog nooit echt geweld meegemaakt. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen een zelfmoordaanslag te plegen in Rusland, maar de Russen hebben kennelijk nog nooit echt Hollands vuurwerk gezien. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen een verkracht Indiaas meisje in brand te steken, maar het meisje heeft kennelijk nog nooit echt in vuur en vlam gestaan. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan een groepsverkrachting van een Indiase man, maar de man heeft kennelijk nog nooit een echte groepsverkrachting meegemaakt. Jammer, snel gestopt.

Was begonnen aan De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch, maar de schrijver leefde kennelijk nog toen hij het boek schreef.  Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan Nader tot U van Gerard Reve, maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit echt seks met God als ezel gehad. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan Het gouden ei van Tim Krabbé, maar de schrijver is kennelijk nog nooit echt levend begraven geweest. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan De verborgen geschiedenis van Donna Tartt, maar de schrijfster heeft kennelijk nog nooit een echte moord gepleegd. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan De ontvoering van Alfred Heineken van Peter R. de Vries, maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit een echte ontvoering meegemaakt. Jammer, snel gestopt.
Peter R. de Vries was begonnen aan serie #TheKilling, maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit een echt moordonderzoek meegemaakt. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen aan de column van Youp van ’t Hek, maar de schrijver heeft kennelijk nog nooit een echt rotje in 'de kat zijn kut' gestopt. Jammer, snel gestopt.
Was begonnen… snel gestopt.

bottom of page