top of page

Elke woensdag blogt Sylvia Visser op pittige wijze en met de nodige zelfspot.

Archief
Wie is mijn Valentijn.jpeg
Wie is mijn Valentijn?

21 februari 2024

Op spraakles.jpeg
Op spraakles

14 februari 2023

Rode rozen besloot ik zelf maar te kopen toen ik ze op woensdagmorgen niet had gekregen, zoals het carnavalslied mij beloofde. De rozen stonden te pronken op mijn salontafel, terwijl een pakketbezorger een doos bracht. Prachtige rood-wit-gele tulpen zaten erin.

Lees verder

Net als toen ben ik nu aan het snotteren. Voor het eerst sinds 2020 vierde ik dit jaar weer carnaval in Oeteldonk. Gelukkig deze keer geen koorts, geen pijn op mijn longen en geen slijm op mijn longen. Weerstand moet ik wel nog opbouwen na de bubbel van mondkapjes en handen ontsmetten. Ik ben echter druk bezig door me dicht opeengepakt te midden van duizenden mensen te begeven in Oeteldonk. Wat was het gruwelijk druk.


Lees verder

Terug naar Oeteldonk
Terug naar Oeteldonk

7 februari 2024

Mijn laatste carnaval was de carnaval waarna heel Brabant corona kreeg in 2020. Daarna was er geen carnaval en/of ik was ziek, zieker, ziekst. Nu in 2024 ga ik samen met allebei mijn zusjes naar Oeteldonk in het rood-wit-geel. Een carnavalsfoto met z’n drieën heb ik nog niet, maar die komt er vast dit jaar. Mijn jongste zusje gaat samen met mijn neefjes mee en ook mijn zusje uit Parijs is van de partij. Carnaval is een familiefeest. De oudere generatie draagt het stokje over.


Lees verder

bottom of page