top of page
Graag tot 2017!

Lees ook:

Lezers, bedankt
Het was een enorm klotejaar
Dag van het jaar
Graag tot 2017!

blog

21 december 2016

Op deze kortste dag van het jaar schrijf ik mijn laatste blog van 2016. Het was een jaar waarin mijn gezondheid met kleine stapjes vooruitging. Maar soms ook met een grote sprong achteruit. Op verschillende momenten was ik de wanhoop nabij en biggelden de tranen over mijn wangen. Maar gelukkig wist ik mezelf iedere keer weer te herpakken. En me vast te klampen aan de licht stijgende lijn sinds mijn longontsteking in 2015. Hopelijk blijft die lijn ook bestaan in 2017 en liever nog heb ik dat het een snel stijgende lijn wordt. Mijn droom is dat ik mijn rollator kwijtraak, al was het maar voor de korte afstanden.
                Qua schrijven kijk ik vol tevredenheid terug op het jaar. Aan het begin van dit jaar haalde ik de media met een carnavalsblog. En in een uitzending van AmsterdamFM leerde ik mijn uitgever kennen bij wie mijn papieren debuut zal verschijnen. Helaas lukt het me onvoldoende de rust te vinden om aan mijn boek te schrijven. Daarom herstructureer ik mijn weekindeling. Het einde van de week reserveer ik voor het werken aan mijn verhalenbundel. Dus dan zullen er in 2017 geen online teksten meer verschijnen. Mijn vrijdagverhaal wordt een maandagverhaal en op dinsdag zet ik een eerder geschreven verhaal in de schijnwerpers. Mijn woensdagblog en mijn blogtop-3 blijven wel op de bekende momenten verschijnen.
                Beste lezers, ik dank jullie hartelijk voor het steeds weer lezen van mijn verhalen en blogs. En voor de vele lieve, leuke en grappige reacties. De laatste tien dagen van 2016 sluiten we af met de blogtop-10 van het jaar. Ik wens jullie allemaal een zalig Kerstmis en een voorspoedig nieuwjaar. Graag tot 2017 met veel nieuwe schrijfsels van mijn hand!

bottom of page