top of page
Het perfecte bikini-lichaam

Lees ook:

Op en top vrouw
Rokjesdag
Hakken maken de vrouw
Het perfecte bikini-lichaam

​blog

24 juni 2015

‘Herfst’ dekt vaak beter de lading als je naar buiten kijkt, maar officieel is het zomer. Dus de hoogste tijd om je druk te maken over vragen als ‘how to get a bikini body’. Ik vrees alleen dat ik een beetje laat ben om dat te bereiken. Voor het perfecte bikini-lichaam had ik waarschijnlijk al een jaar geleden moeten beginnen met minder eten en meer buikspieroefeningen.
                Niks nieuws onder de zon, hoor. Ieder jaar voel ik me zo onzeker over mijn lijf dat ik geen bikini durf te dragen. Een badpak waarin je te dikke kont en alle putjes op je billen zich aftekenen, is al gênant genoeg. Een bikini waarin mensen ook nog mijn love handles kunnen tellen, is me een brug te ver.
                Afgaand op het aantal telbare zwembandjes op het strand concludeer ik echter dat veel vrouwen geen last hebben van de gêne waar ik mee worstel. Gelukkig maar. Alhoewel… doe je je medemens echt een plezier als je je zo op het strand vertoont? Dit beeld past natuurlijk helemaal niet in deze tijd van ‘plus size’-modellen, maar een bikini staat in mijn optiek pas mooi als je een platte buik hebt. Ik betwijfel of die tijd voor mij ooit zal komen. Dus dit jaar hijs ik me  wederom in mijn badpak. Ik hoop maar gewoon dat ik volgend jaar wel het perfecte bikini-lichaam zal hebben. Of het jaar daarna. Of het jaar dáárna. 

bottom of page