top of page
Rokjesdag

Lees ook:

Hakken maken de vrouw
Op en top vrouw
Met een rokje aan
Open en bloot
Het perfecte bikini-lichaam
Kruisprobleem
Rokjesdag

​blog

13 augustus 2014

Vrijwel iedere dag is rokjesdag deze zomer, heerlijk. Zonnig weer voor gebloemde rokjes, gestreepte rokjes, geruite rokjes, effen rokjes, strakke rokjes, wijde rokjes. Net als hakken maken rokjes de vrouw. Een rokje maakt elke vrouw een stuk vrouwelijker. 
                Wat alle rokjes gemeen hebben deze zomer, is dat ze kort zijn. Tot grote vreugde van veel mannen. Nou moet ik toegeven dat ik er ook geen moeite mee heb dat kort de mode is. In een kort rokje voel ik me toch echt een stuk sexyer dan in een rok tot over de knie. Je loopt dan wel het risico dat de bouwvakkers naar je fluiten, maar dat vinden wij, vrouwen, helemaal niet erg. We doen natuurlijk wel alsof we het vervelend vinden, maar dat hoort bij het geheime verbond tussen vrouwen en bouwvakkers. De dag dat bouwvakkers niet meer naar me fluiten, ga ik me ernstig zorgen maken.
                Op weer een zomerse dag koos ik voor een kort, wijd, gebloemd rokje met daarop een strak, roze shirtje. Mijn haar droeg ik los en ik stiftte mijn lippen. Mijn haren waaiden in de wind, dus al snel had ik een wat verwilderde look. Maar ach, wat maakt het uit? Mannen vinden dat sexy.
                Had ik de app Skirt Alert maar op mijn telefoon gezet. Dan had ik geweten dat het geen rokjesdag was, ondanks het zonnetje. Zoals het jurkje van Marilyn Monroe waaide mijn rokje volledig op, alleen vergat ik zo charmant als zij een hand op mijn rokje te houden. Precies op dat moment reed uiteraard een man van mijn leeftijd langs. Lachend gebaarde hij dat hij er echt niks mee van doen had. Ja, ja…

bottom of page