top of page
Ziek in mijn hoofd
Ziek in mijn hoofd

verhaal

24 september 2018

Zeker acht andere vrouwen heeft hij. Ik heb zijn telefoon gecheckt. Een in Amsterdam, een in Zaanstad, in Utrecht, Den Bosch, Almelo, Valkenswaard, Bunschoten, Groningen. En dan is er natuurlijk zijn ex-vrouw. Hij woont nog steeds in een huis met haar. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Volgens mij zijn ze nog altijd getrouwd.
               Het is een mooie, intelligente vrouw, maar ze heeft kanker. Misschien vlucht hij in mijn armen. Ik voel me daar soms wel schuldig over. Dan denk ik dat ik contact met haar moet opnemen. Haar moet vertellen over onze liefde. Maar ik kan het niet. Ik wil hem niet kwijt.

               Smoorverliefd was ik meteen toen ik zijn foto zag op Tinder. Echt knap vond ik hem niet, maar zijn uitstraling verpletterde me. Niet een man die ik normaal zou kunnen krijgen. Goede baan, dikke auto. Ik hou ervan.
               Ik lijk wel ziek in mijn hoofd dat ik als een hondje achter hem aan blijf lopen. Hij hoeft maar te appen en ik lig op mijn rug. Getuigt van weinig zelfrespect. Hij betaalt me er nog net niet voor. Ik zou hem trouwens beter kunnen betalen; hij wil bijna nooit seks.

Lees ook:

bottom of page