top of page
Eten en neuken
Eten en neuken

verhaal

27 augustus 2018

De strik van het schort hangt over zijn lekkere billen heen. Zijn kont vond ze al heerlijk vanaf de dag dat ze hem ontmoette. Niet te dik, niet te dun. Precies goed. Hij weet dat het zijn sterke punt is. Trots vertelde hij zeventien jaar geleden dat zijn exen zeiden dat hij een lekker kontje had. Silke vond dat ook, maar ze was te verlegen om het te zeggen tegen hem. Krap twintig was ze en ontzettend bleu.
               De oven piept, hij haalt de zalm eruit. De ogen van zijn moeder glimmen van trots. Zijn vader kon dat niet, vertelt ze. Die was jaloers op hem. Rik is van een andere generatie en hij heeft gestudeerd. Dus hij kan koken. Je moet wel als student, als je althans ook nog weleens iets fatsoenlijks binnen wil krijgen.


Silke prijst zich gelukkig om deze avond samen met haar man en zijn familie. Dit zijn waardevolle momenten. Rik zet de zalm op tafel. Zijn buik hangt een beetje over zijn broek heen. Nog een restant van zijn affaire. Eten en neuken is het enige wat hij toen gedaan heeft. Oppervlakkigheid ten top.
               Inmiddels heeft hij er spijt van. Gelukkig. Even dacht Silke dat ze hem kwijt was. Niet aan dat domme kapstertje natuurlijk, dat was geen partij voor hem. Maar ze kon geen contact meer krijgen met hem. Hij was in zichzelf gekeerd en in niets de man op wie ze ooit verliefd werd.

Lees ook:

bottom of page