top of page

Elke woensdag blogt Sylvia Visser op pittige wijze en met de nodige zelfspot.

Archief
Matthäus Passion
Matthäus Passion

29 maart 2023

   ‘Ich will dir mein Herze schenken.’

Iemand je hart volledig schenken is het mooiste wat er is. De aria waarin dit bezongen wordt, raakte mij weer diep toen ik Bachs Matthäus Passion bezocht. Iedereen die The Passion van de EO op tv weleens heeft bekeken, zal weten dat het daarin draait om de liefde voor Jezus. Ook Bachs Passion gaat over de liefde voor Jezus. 


Lees verder

De sterren
De sterren

22 maart 2023

Ben je single, dan ben je even klaar met vlugge dates en onenightstands. Je gaat voor het serieuzere werk en dat zul je ook vinden.

 

Zo schrijft Cosmopolitan in mijn jaarhoroscoop voor 2023. Dit geldt voor mij en voor alle andere maagden op deze wereld. Je snapt dat ik hier helemaal niets van geloof. 


Lees verder

In memoriam.jpg
In memoriam

15 maart 2023

Pijnlijk werd me duidelijk hoe slecht ik het leven van mijn kleine zusje tegenwoordig ken. Geen idee had ik of ze nog bevriend was met meiden uit haar studententijd of met de dames die haar in 2014 haar babyshower cadeau gaven. Toch vonden we een leuk groepje om mijn zusje mee te verrassen in een populair, nieuw restaurant in Den Bosch. Sorry als we mensen gemist hebben die momenteel belangrijk zijn in het leven van mijn zusje.


Lees verder

Onze verrassing
Onze verrassing

8 maart 2023

Verdwaasd keek mijn moeder toen ze ‘Lang zal ze leven’ hoorde zingen. Met glazige ogen staarde ze het restaurant in, haar jas nog aan in de hal. Wij klapten en zongen luid. Je moeder wordt immers maar één keer 75. Sprakeloos was mijn moeder. 


Lees verder

bottom of page