top of page
Heftige shit
Heftige shit

verhaal

4 juni 2018

Bepaald geen paracetamolletjes zijn het, maar heftige shit. Tegen de lijst bijwerkingen kun je ‘u’ zeggen. Nou weet ik heus wel dat je die bijwerkingen niet hoeft te krijgen. Lees alleen eens de bijsluiter van pijnstillers, dan zou je er bijna geen meer durven nemen. Toch doe ik dat wel als ik pijn heb.
               Probleem is dat ik bang ben voor de reactie van mijn lichaam. Ik ben in het verleden enkele keren erg ziek geworden door medicijnen. Dat wil ik nooit meer meemaken. Nou bieden in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Best mogelijk dat ik er geen last van heb en dat de medicatie me helpt. Misschien doe ik mezelf tekort als ik het niet probeer.

               Als ik geen medicijnen neem, wordt de verdere behandeling gestaakt. Ik voel me onder druk gezet en daardoor blokkeer ik. Het lukt me niet meer helder te denken. Mijn gedachten schieten alle kanten op. Ik kan zo niet kiezen. Ik denk dat ik mijn beslissing even uitstel. Ik kan altijd op een later moment nog voor medicijnen kiezen. Als ik rust in mijn hoofd heb. Of ik probeer het gewoon en stop ermee als het niet bevalt.

Lees ook:

bottom of page