top of page
Het uur U
Het uur U

verhaal

8 januari 2016

Zijn broek bolt op, terwijl hij door haar Facebookfoto’s bladert. Een vrouw met klasse, maar dat zijn de ergsten. Hij zal nooit vergeten hoe haar foto opeens verscheen tussen de vriendschapsvoorstellen. Uitdagend keek ze hem aan. Hij wist meteen dat hij meer van haar wou zien. Dit werd zijn projectje. Hij moest haar naakt zien.     
                Hij stuurde haar een verzoek met zijn vrouwelijke nepaccount en ze accepteerde hem. In een privébericht schreef hij hoe geweldig hij haar muziek vond. Ze was singer-songwriter. Ze bedankte hem voor het compliment. Hij vertelde dat hij ook songwriter was, dat schept een band, maar dat hij helaas niet kon zingen. Hij schreef voor bekende artiesten en had al verschillende hits op zijn naam staan. Alleen mocht nooit bekend worden dat hij de nummers in werkelijkheid had geschreven. Of hij het niet vervelend vond dat hij de eer niet kreeg? Beet!

 

Enkele maanden liet hij niets van zich horen. De wijn moest rijpen. Hij volgde haar natuurlijk wel. Hij moest haar leren kennen, details over haar weten. Ze schrijft Engelstalige liedjes. Meestal rockballads. En ze hockeyt. Die combinatie zou hij niet verwachten. Een vrouw vol tegenstrijdigheden. Fascinerend. Ze heeft veel vriendinnen. Met één vriendin staat ze zeer innig op de foto. Armen om elkaar heen, gezichten tegen elkaar aan richting de camera. Het prikkelt zijn fantasie.
                Nu stuurt hij haar weer een bericht. Hij luistert vaak naar haar liedjes. Ze voelt zich gevleid. Ze chatten over muziek, maar vooral over haar. Over wat ze doet, wat ze wil bereiken, wat haar grootste droom is. Ze hoopt op een dag van haar hobby haar beroep te maken. Hij schrijft dat hij wel een goed woordje voor haar wil doen bij zijn baas. Misschien kan zij ook liedjes schrijven voor bekende artiesten. Het betaalt goed. Ze moet er alleen wel mee kunnen leven dat zij anoniem blijft. Ze denkt dat ze dat wel kan. Hij zal zijn baas wat van haar nummers laten horen. Die is ongetwijfeld onder de indruk. Ze is gewoon goed.

Dan begint hij over de innige foto met haar vriendin. Hij vraagt of het haar geliefde is. Nee, ze heeft nog nooit een relatie met een vrouw gehad. Hij vertelt dat hij één keer samen met een vrouw is geweest, maar verder altijd met mannen. Ze wil alles weten over de vrouw. Hij heeft het er liever niet over. Het ligt nogal gevoelig, want het was de zus van zijn overleden man. Dat begrijpt ze.
                Ze is altijd al nieuwsgierig geweest hoe het zou zijn met een vrouw, maar ze heeft zelfs nog nooit een meisje gekust. Dit is geweldig, nu neemt zij het initiatief. Hij legt uit dat een vrouw veel zachter is dan een man. Dat de seks tederder is, intenser. Dat het heel fijn is met een vrouw omdat je elkaars lichaam al kent. Je weet als vanzelf de weg, waar de juiste plekjes zijn.
                Hij bekent dat hij nat wordt doordat hij haar dit vertelt. Zij biecht op dat ze ook vochtig is. Hij stelt voor om te skypen. Hij wil haar stem live horen en hij wil haar zien bewegen. Ze vindt het spannend dat een vrouw opgewonden raakt door haar. Ze stemt toe. Hij schrijft dat hij helaas wat technische problemen heeft, waardoor ze hem niet kan zien en horen. Hij kan echter wel typen. Dat vindt ze geen probleem. Het uur U is gekomen, maar dat weet zij nog niet.

Lees ook:

bottom of page