top of page
Lieve Sandro.jpg
13 Lieve Sandro
brief

Waar ik bij mijn ex op viel, was niet iets lichamelijks. Sterker nog, er waren andere mannen die ik fysiek veel aantrekkelijker vond. Maar mijn ex was aan mij gewaagd, dat triggerde me. Ik vond hem slim. Maar gelukkig ook weer niet geniaal. Ook hij was lang zoet met dat puzzeltje van de Cup-a-soup. Ik hoefde me op mentaal vlak dus niet geïntimideerd te voelen door hem, maar over hem heen walsen kon ik ook niet. We waren gelijkwaardig.

Mijn ex en ik hebben prachtige tijden beleefd. Eerst tijdens mijn studententijd. Hij was al aan het werk, maar door mij kreeg hij de kans zijn studententijd dunnetjes over te doen. Vele nachten hingen we samen in de kroeg. Straalbezopen rolden we 's ochtends vroeg naar huis. Vaak stopten we eerst nog bij de shoarmatent, de pizzeria of de Febo. Die laatste was niet mijn favoriet. Een pizza midden in de nacht smaakte me echter prima.

Overdag vrijden we op de bank. Het was een beetje behelpen op mijn tweezitter, maar we waren allebei nog jong en vitaal. Hij nam het initiatief. Hij kuste me, streelde me, knoopte mijn bloes los. In die tijd wilde hij me altijd. Soms irriteerde het me zelfs. Alsof hij alleen maar daarvoor kwam. Ik had geen idee hoe ik later naar die lust van hem zou verlangen.

Toch heb ik veel betere seks gehad dan met hem. Mijn reboundliefde kende ik nog uit mijn studententijd. We hadden toen een onenightstand na een avond stappen. Of eigenlijk een twonightstand. Zeker 48 uur lang lagen we alleen maar in bed. Ik heb geen idee hoe vaak we het deden, maar het was heerlijk. The best sex ever. Nou zei dat niet zoveel, want ik had nog maar weinig ervaring. Enkele jaren geleden nam hij na al die tijd uit het niets contact met me op. De vonk was er meteen, al tijdens het appen. Op weg naar me toe gaf hij me de opdracht geen slipje te dragen onder mijn rokje. Zodat hij direct zijn vingers in mij kon stoppen. Ik had nog nooit zoiets platvloers gedaan, het maakte me bloedgeil.

Toch was hij niet de man voor mij. De geestelijke uitdaging ontbrak. Eigenlijk zou ik het liefst zelf een man hebben samengesteld uit de twee. De mentale trigger van mijn ex in combinatie met de dampende seks met mijn reboundliefde. Liefde was het trouwens niet. We hadden seks. Of beter gezegd: we neukten.

Waarom wil je mijn stem graag horen, Sandro?

Liefs,
Nadia

Lees ook:

bottom of page