top of page
Lieve Sandro.jpg
15 Lieve Sandro
brief

Melodramatisch is het woord dat bij me opkomt bij het lezen van je brief. Je overdrijft. En 'minnaars' alsof ik maar voor iedereen met de benen wijd ga. Kom op zeg, ik heb wel iets meer stijl dan dat. Je eigen onzekerheid reageer je nu af op mij. Jammer. Ik schrijf dit niet om je pijn te doen. Je informeerde zelf naar mijn rebound en als ik je over hem vertel, begin je te janken. Heel jammer. Je bent jaloers op een man van wie ik je zeg dat het enkel seks was wat ik met hem deelde. Ik leg je juist uit dat dat niet genoeg is voor een relatie.

Waarom raakt mijn verhaal je zo? Heb jij nooit iemand gehad met wie de seks heerlijk was? Goddelijke seks heeft niks te maken met jouw onuitputtelijkheid of die van mijn minnaar. Het heeft te maken met de klik die je samen hebt. Als de vonk er is, dan gaat het vanzelf. Dan lig je zonder dat je het merkt dagen in bed als Yoko Ono en John Lennon. Misschien zou die magie er ook wel zijn tussen ons, maar dat zul je nooit weten als je me blijft afwijzen om mijn rolstoel. Je hanteert de verkeerde selectiecriteria. Volg je hart, niet je hoofd of je pik.

Ik zie ons helemaal niet als onmogelijk, maar dat zijn we wel zolang jij je laat tegenhouden door mijn rolstoel. Ik weet niet goed wat ik van ons verwacht. Een onenightstand in ieder geval niet en een vluchtige romance ook niet. Net als jij vind ik ons spannend. Je kunt er best weleens gelijk in hebben dat we soulmates aan het worden zijn. Dat is veel meer wat ik zoek in een man dan platte seks. En hoe het allemaal verder moet? Ik heb geen idee. Zolang jij ons slechts als penvrienden ziet en niet als potentieel liefdeskoppel, gaat het niet verder. Penvrienden bellen niet en spreken niet af. Penvrienden schrijven.

Liefs,
Nadia

Lees ook:

bottom of page