top of page
Lieve Sandro.jpg
26 Lieve Sandro
brief

Laat haar nu gaan. Dit spel is gespeeld. Het maakt je niet gelukkig om hierin te blijven hangen. Het is tijd om je verlies te nemen. Ga verder met je leven. Klamp je niet vast aan deze vrouw. Je bent een knappe man. Er zijn genoeg vrouwen die wel interesse in je hebben, die smachten naar een lieve man zoals jij.

Ik heb vandaag mijn eerste stapjes gezet met fysiotherapie. Een enorme overwinning. Maandenlang lukte het me niet eens om te gaan staan. En nu dit. Ik zou willen springen en dansen, maar daar heb ik eerst nog wat therapie voor nodig. Dus dans ik in mijn hoofd. Je hebt geen idee hoe blij ik ben. Het heeft me veel oefenen, veel doorzettingsvermogen gekost maar het is me gelukt. Nu door naar het volgende doel: de ongecoördineerde stapjes moeten lopen worden.

De stress met mijn ex heeft het revalideren heel lang in de weg gestaan. Stress gaat altijd op je zwakste plek zitten. De een krijgt eczeem, de ander krijgt darmproblemen, een volgende krijgt een hartaanval en ik, ik krijg problemen met lopen. De stress wil ik achter me laten. Ik wil me focussen op iets positiefs. Ik ga weer lopen.

Als ik dat tegen mijn ex zei, nam hij me niet serieus. Ik miste zijn steun. Hij geloofde niet in me, terwijl ik toch al eerder heb laten zien dat ik dit kan. Net na mijn diagnose was ik ook heel slecht. Ik kon nauwelijks lopen, maar het lukte me om op te bouwen naar een paar kilometer aaneengesloten lopen. Het was een lijdensweg om dat te bereiken, topsport. Maar het lukte me wel. En dat ga ik nu herhalen. Aan doorzettingsvermogen ontbreekt het me niet. Ik hoop dat ik de rust krijg.

 

Liefs, 
Nadia

Lees ook:

bottom of page