top of page
Lieve Sandro.jpg
30 Lieve Sandro
brief

Laten we niet spreken over wat veel stelletjes wel of niet fout doen. Laat ons spreken over jou en mij. Al het andere is niet relevant. Ik ben met je eens dat een relatie er niet moet zijn om je eigen geluk te creëren of je disbalans te herstellen. Een relatie moet iets toevoegen aan je leven, een aanvulling zijn.

Ik denk dat onvoldoende zelfliefde wel kan herstellen door een relatie. Je hebt er gelijk in dat je door een liefdesverhouding geconfronteerd kunt worden met je gebrek aan zelfliefde. Dat inzicht kan een eyeopener zijn en een eerste stapje om wel van jezelf te gaan houden. Door alle verwijten van mijn ex begon ik aan mezelf te twijfelen, ik werd hoe langer hoe ongelukkiger. Als een relatie dat met je kan doen, dan moet het omgekeerde ook mogelijk zijn. In een goede relatie kun je leren van jezelf te houden.

Ik woon eigenlijk al jaren op mezelf. Mijn ex was er nooit. Hij zat hele weken in het buitenland. Zogenaamd voor zijn werk maar in werkelijkheid was het een vlucht voor mij. Doordat hij altijd weg was, bouwde ik mijn eigen leven op. Mijn eigen leven zonder hem. Ik ging naar de kerk, sportte een paar keer per week, deed boodschappen en ik schreef. Als mijn ex er wel was, verstoorde hij mijn programma. Ik vond het maar lastig dat ik door hem uit mijn routine was.

Liefs,
Nadia

Lees ook:

bottom of page