top of page
Lieve Sandro.jpg
8 Lieve Sandro
brief

Goede vraag waarom ik thuis met hem afsprak. Precies weten doe ik het niet meer, maar het was uit praktische overwegingen. We woonden enkele honderden kilometers bij elkaar vandaan en we zouden gaan stappen; hij zou bij mij blijven slapen. Ja, je leest het goed. Op onze eerste date sprak ik niet alleen bij mij thuis met hem af, ik beloofde hem zelfs een slaapplek. Als dat niet vragen om problemen is ...

Maar gelukkig werd het geen #metoo-ervaring. Integendeel. Op mijn kamer liet ik hem eerst een puzzel maken die ik bij de Cup-a-soup had gekregen. Ik weet niet of je je die houten blokjes kunt herinneren, maar verdomd ingewikkeld waren die spelletjes. Het zou best kunnen dat het hem niet gelukt is de puzzel op te lossen. Hij is er in ieder geval een aardige tijd zoet mee geweest.

Vervolgens gingen we de stad in. Inmiddels was het laat genoeg, vermoedelijk een uur of twaalf. Veel eerder was er toch nog niks te doen. Ik was niet van de discotheken in die tijd, maar meer van de bruine kroegen. We liepen de stad in en ik toonde hem mijn stamkroeg. We dronken bier, what else? Ik was niet zo'n Breezermeisje, maar dat paste ook niet bij mijn imago van belezen studente. Bier dronk ik, meestal met liters tegelijk.

De volgende keer vertel ik je over onze eerste kus, lieve Sandro. Tot snel.

Kus

Lees ook:

bottom of page