top of page
Lieve Sandro.jpg
9 Lieve Sandro
brief

Mijn #metoo-ervaring was slechts een halfjaar voor de eerste date met mijn ex. Daarom had ik wat voorzorgsmaatregelen getroffen. Ik had mijn huisgenoten ingeseind. De een na de ander kwam mijn kamer binnen met een slappe smoes. Dat ik die geleende cd (nee, toen streamden we nog niet) later terugkreeg, of ik nog bier had, of ik mee de stad in ging in combinatie met een gefingeerd 'O, je hebt bezoek?' Mijn ex had direct door dat dit de controle was. We lachten er samen om.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem en maakte me dus geen zorgen meer. In mijn stamkroeg boog hij voorzichtig naar me toe en kuste me. Geen wilde, dwingende zoen maar heel teder, een beetje verlegen. Er waren mannen geweest die lekkerder kusten, maar als dat alles is wat je deelt, houdt het snel op. We gingen daarna verder de stad in. De foutste kroegen bezochten we.

Hij mocht bij mij in bed slapen, maar mijn slipje hield ik aan: ik
wilde geen onenightstand met hem. Hij dacht dat ik een keurig meisje was. Ik was best wel in staat tot een ONS, maar meestal vond ik het tegenvallen. Seks is zoveel fijner als je gevoelens voor elkaar hebt. Heb jij echt nooit een onenightstand gehad?

Liefs,
Nadia

Lees ook:

bottom of page