top of page

Elke woensdag blogt Sylvia Visser op pittige wijze en met de nodige zelfspot.

Archief

Helemaal vanuit het verre Den Bosch verhuisde Eefje in groep 4 naar Rosmalen 8 kilometer verderop. Wat een wereldreiziger was Eefje! Ze kwam bij mij in de klas, we zaten samen op dwarsfluitles, we raakten bevriend. Samen met haar rookte ik in onze puberteit mijn eerste sigaretje. Wat voelden we ons stoer met onze 14 jaren!


Lees verder

‘Wat zonde, zo’n mooie vrouw in een rolstoel!’, zei een heer in het park tegen me. Hij sloeg zijn hand voor zijn mond en schudde zijn hoofd.

Dat het jammer is dat ik in een rolstoel zit, ben ik volledig met de man eens. De constatering dat ik een mooie vrouw ben, laat ik voor zijn conto. Gevleid voel ik me wel door het compliment. Ik ben misschien te oud en te gehandicapt om nog nagefloten te worden door bouwvakkers, maar van deze observatie neem ik akte.


Lees verder

Met toeters en feesthoedjes vliegen ze door de lucht. De pollen vieren feest met dit weer. Door de warmte en de wind worden de pollen bevrijd uit hun gevangenissen in bomen, planten, bloemen en vooral gras in deze tijd van het jaar. En geen regendruppel die ze nu naar de grond duwt. Allerlei wondermiddelen zouden je van je hooikoortsklachten af helpen.


Lees verder

‘Wij zijn duidelijk geen match!’

Ik flapte het eruit tegen mijn catch van deze week. Een ontzettend leuke man maar hij verdiende zijn champagne met de handel in pinda’s en daar ben ik allergisch voor. Daarnaast bleek hij allergisch voor mijn kat. Hij excuseerde zich dat hij niet kon blijven slapen vanwege mijn poes. Hij had duidelijk andere plannen gehad gezien de twee flessen overheerlijke champagne, die hij meebracht. 

Lees verder

bottom of page