top of page
Droompje
Droompje

verhaal

5 februari 2024

   ‘Dan wil ik wel graag een dag eerder vast alleen op proef komen.’

   ‘Daar moet ik even over nadenken’, zei ze. ‘Ik weet niet of dat me lukt, of ik dan kan.’

   ‘Ik wil gewoon graag eerst kennismaken, alleen van je genieten. Mijn vriend kan pas vrijdag.’

   ‘Ik denk erover na. Ik laat het je weten.’

 

Ze vroeg zich af of ze dit wel moest doen, zich zo kwetsbaar opstellen bij twee wildvreemde mannen. Zich laten verwennen door twee heren was wel heel spannend. Ze hield ervan de grenzen op te zoeken. Zijn fantasie dat hij dan ook zijn vriend zou pijpen, was wel een bummer. Ze wilde mannen die van geiligheid niet van haar af konden blijven, niet mannen die ook op elkaar geilden. Ze wilde echte, stoere mannen.

Een dag eerder met hem alleen ging haar echt niet lukken. Ze had een vol programma dan en ze had ook geen zin iets voor hem af te zeggen. Het was nou niet bepaald zo dat het de man van haar dromen was. Een keer seks kon ze met iedere willekeurige man hebben. Vrijdag met twee mannen was een ander verhaal. Twee mannen die haar tegelijkertijd verwenden, die haar adoreerden.

 

Vanaf donderdag hoorde ze opeens niks van hem. Hij reageerde niet meer op haar appjes. Het duurde even voor het droompje viel bij haar. Hij had helemaal geen vriend die hij weleens pijpte en met wie hij graag een keer samen een trio had met een vrouw. Het was nooit zijn bedoeling geweest vrijdag naar haar te komen. Dit was zijn manier geweest om haar alleen in bed te krijgen. Jammer voor hem dat ze donderdag echt niet kon. Wat was ze toch naïef.

Lees ook:

bottom of page