top of page
Meike Treur
Meike Treur

verhaal

8 januari 2024

En nu was er niks meer. 23 jaar relatie weg, verdwenen. Ze kon het niet geloven. Ze moest verhuizen en alles opnieuw opbouwen. Van hoe ze dat moest doen, had ze geen idee. Ze was vergroeid met haar man of moest ze nu al ex-man zeggen? Ze waren nog steeds getrouwd en ze droeg nog altijd zijn naam. Vreemd om na zoveel jaren weer haar meisjesnaam te voeren. Ze zou in het vervolg opnieuw ‘Meike Treur’ onder haar mails zetten.

 

Van zijn familie moest ze ook afscheid nemen. Niet dat ze het met hen nou zo heel goed kon vinden, ze waren erg anders dan haar eigen familie. Ze was echter wel van ze gaan houden. Ook zij hadden hun goede kanten. Ze zou hen even appen of ze zin hadden in een kopje thee. Ze was weliswaar kwaad op hem, maar met zijn familie kon ze een normale relatie onderhouden.

‘Guusje heeft de groep verlaten.’ ‘Mark heeft de groep verlaten.’ ‘Linda heeft de groep verlaten.’ Meike was nog het enige lid van de familieapp. Haar mond viel open. Na al die jaren gaven ze haar een trap na. Laat die thee maar zitten.

Lees ook:

bottom of page