top of page
Met een rokje aan

Lees ook:

Op en top vrouw
Rokjesdag
Hakken maken de vrouw
Open en bloot
Keurige heren
Gigolo voor jou
Met een rokje aan

​blog

25 maart 2015

Iedereen doet het, maar om er nou openlijk over te praten… Erover bloggen kan natuurlijk al helemaal niet. Reden te meer om dat wel te doen. We masturberen tenslotte allemaal. Een vriendin vertelde enkele jaren geleden dat ze een vibrator had gekocht. Gegeneerd luisterden de andere meiden en ik naar haar verhaal. Om er vervolgens niks mee te doen. Want door een speeltje te kopen, geef je toe dat je jezelf bevredigt. En dat wil je niet. Preuts als op een kostschool waar je je moet wassen met een rokje aan.
                Zoals zoveel vrouwen heb ik moeite om een orgasme te krijgen. De keren dat ik ben gekomen bij een man, zijn op een hand te tellen. En het aantal mannen waarbij dat is gebeurd, op een vinger. Niet dat ik het niet kan, ik vind het alleen erg moeilijk om me volledig te ontspannen. En ja, soms dwalen mijn gedachten dan af naar de boodschappen of de hond die nog uit moet. Ik voel me vervolgens enorm bezwaard omdat hij hard zijn best doet. Het hoogtepunt waar ik tegenaan zit, komt dan helemaal niet meer.
                Uiteindelijk heb ik daarom toch maar de stoute schoenen aangetrokken. Discreet verpakt werd mijn speelgoed bezorgd. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik het nooit eerder heb gedaan. De groenteboer en de slager schieten niet meer door mijn hoofd (in het geval van die van mij is dat positief). Ik kan me helemaal ontspannen. Tegenover mijn vibrator hoef ik me immers niet bezwaard te voelen als hij lang zijn best moet doen. Klaarkomen lukt altijd, vaak zelfs meerdere keren na elkaar. Ik kan het iedere vrouw aanraden. Dames, nog andere goede ideeën? Ik beloof dat ik in het vervolg wel zal luisteren.

bottom of page