top of page
Toch zijn type
Toch zijn type

verhaal

4 november 2016

Gehaast pakt hij zijn telefoon uit zijn zak om het nieuwe bericht te openen. Zijn gezicht begint te stralen als hij haar foto ziet. Wat een vrouw is dit! Hij hoeft maar aan haar te denken of hij is hard. Ze appt hem vaak spannende foto’s. Soms suggestief, twee vingers in haar mond bijvoorbeeld. Soms erotisch, een kort rokje boven haar oneindige benen of inkijk in haar decolleté. Maar ook vaak pornografisch, een close-up van haar natte kut of filmpjes dat ze zichzelf vingert of neukt met een vibrator.
                Ze maakt hem gek. Halve dagen loopt hij met een stijve op zijn werk. Soms weet hij niet waar hij moet kijken. Laatst was het zelfs zo erg dat hij naar de wc moest om zich af te trekken. Hij probeerde niet te kreunen, bang dat zijn collega’s hem zouden horen. Het windt haar op dat hij zich niet kan beheersen door haar berichten. En die gedachte maakt hem nog geiler. Logisch, want thuis krijgt hij vrijwel niets. Tegenwoordig dan. Zijn relatie is nogal ingedut.

Hij weet dat zijn vrouw er een punt achter zet als ze het ontdekt. En dan is zijn hele gezin kapot. Dat wil hij niet. Vooral zijn kinderen zou hij dat niet aan willen doen. Dus waarom hij toch steeds afspreekt met Esmee, snapt hij zelf eigenlijk ook niet. Hij houdt wel van zijn vrouw, dat is het niet. Ze zijn al dertien jaar samen. Hij zou zich geen leven zonder haar voor kunnen stellen. En toch neemt hij iedere keer weer het risico dat aan alles een einde komt.
                Esmee is niet het soort vrouw waarmee hij oud wil worden. Dus hij zou niet alles voor haar op het spel moeten zetten. Alhoewel hij zich inmiddels wel afvraagt of hij verliefd op haar is. Hij straalt bij haar berichten, krijgt kriebels in zijn buik van haar foto’s en filmpjes. Om nog maar te zwijgen over wanneer hij haar ziet. Dan is het vuurwerk! Misschien is ze toch zijn type.

Lees ook:

bottom of page