top of page
Mijn grootste fan
Mijn grootste fan
verhaal

14 maart 2022

‘Ze is geweldig! Mag ik haar een keer aan je voorstellen?’

Daar zit ik niet op te wachten. Ik ken haar niet en wou liever dat ze niet bestond.

‘Is goed’, zeg ik en trek mijn mondhoeken een beetje op.

Ik snap niet waarom hij haar bij mij wil introduceren, geen idee wat het hem oplevert. Zonder mijn zegen kan hij vast leven, mijn goedkeuring heeft hij niet nodig. Of het moet hem een egoboost geven, zijn eigenwaarde nog verder opkrikken. Misschien wil hij haar en mij allebei jaloers maken. Twee vrouwen die hem adoreren. Hij heeft werkelijk alles mee in het leven, een echte zeven-vinkjes volgens Joris Luyendijk. Hij is intelligent, rijk, succesvol. Hij kan iedere vrouw krijgen die hij wil hebben.

 

Mijn hart smolt toen hij ‘Driving home for Christmas’ appte, terwijl hij in de VS over de lange snelweg naar het vliegveld toerde. Onderweg naar huis, zijn thuis. Dat zou ik hem graag willen bieden. Helaas is zijn thuis niet bij mij. Ook niet bij haar overigens. Hij heeft geen thuis, net als ik. Het lijkt me heerlijk hem te verwennen bij thuiskomst na een lange zakenreis. Uitgeput ploft hij neer op de bank. Hij kan niet meer, maar wanneer ik voor hem op mijn knieën ga, presteert hij nog wel.

Volgens hem zijn we vrienden. We appen dagelijks, meestal zelfs meerdere keren per dag. Ik heb de behoefte alles in mijn leven te delen met hem. Wat ik doe, wat ik lees, wat ik schrijf, wat ik voel. En hij volgt alles van mij, deelt alles met mij. Hij is mijn grootste fan. Ik weet niet wie hij het meest voor de gek houdt: zijn vriendin, mij of zichzelf. Ik pas hiervoor. Ik wil geen tweede vrouw zijn, en zelfs geen eerste. Ik wil de enige vrouw zijn. Sexting houd ik tegenwoordig af. Niet dat ik het niet lekker vind met hem; juist wel. Hij daagt me uit, triggert me. Op mentaal niveau. De rest weet ik niet, want er is nog nooit iets gebeurd. Ik denk dat ik sapioseksueel ben. Zijn aanraking heb ik niet nodig voor een orgasme. Ik voel me veilig bij hem.

Lees ook:

bottom of page